"By się rozwijać potrzebuję innych ludzi (...) gdy się nudzę, włączam sobie gry lub filmik. Nie potrafię inaczej, nie wiem, jak mogę inaczej".
Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI
DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI
Reset
Reset

Obchodzimy Międzynarodowy Dzień Kubusia Puchatka

Obchodzimy Międzynarodowy Dzień Kubusia Puchatka

 

Regulamin konkursu na książkę kucharską

 

1. Pracę może przygotować cała rodzina.

2. W książce powinny znaleźć się przepisy, które będzie można wykorzystać w realnym (nie tylko bajkowym) świecie.

3. Nazwy potraw niech nawiązują do dzieła A. A Milnego, np. „Pierożki Królika” czy „Skoczna

zupa Tygryska”.

4. Książkę można wydrukować lub starannie napisać ręcznie.

5. Jej format jest dowolny.

6. Przepisy można uatrakcyjnić zdjęciami lub rysunkami.

7. Na okładce książki prosimy umieścić: tytuł, autorów.

8. Prace prosimy składać w bibliotece do 1 lutego 2023 r.

9. Dzieła zostaną włączone do zbiorów naszej biblioteki, wzbogacą dział kulinarny.

 

 

 

Regulamin konkursu na grę

 

1. Pracę może przygotować cała rodzina.

2.Gra powinna nawiązywać do przygód Puchatka i jego przyjaciół.

3. Technika i forma jej wykonania jest dowolna.

4. Praca powinna zawierać elementy charakterystyczne dla gier planszowych: instrukcję, planszę, dodatkowe elementy (np. karty, pionki, kostkę).

5. Prosimy ją podpisać z tyłu planszy imionami i nazwiskiem/nazwiskami twórców.

6. Prace prosimy składać w bibliotece do 1 lutego 2023 r.

7. Gry umilą dzieciom czas, który spędzają w szkole.

 

 

Data dodania: 2023-01-12 11:08:12
Data edycji: 2023-01-12 11:08:29
Ilość wyświetleń: 196

Kalendarz

Konkursy

ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU!
Więcej informacji
GodłoBIP

„Choćbyśmy nawet mogli stać się uczonymi uczonością drugich, mądrzy możemy być jedynie własną mądrością.”

Michel de Montaigne

Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej